Sandwich cu rulouri de sunca presata

de Krystyan Trendy in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 1570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • branza cu smantana Almette
  • 1 gogosar
  • masline umplute cu ardei
  • 4 felii de sunca presata
  • 3 felii de cascaval
  • 2 felii paine rotunda alba
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu rulouri de sunca presata:

Se ung feliile de paine cu branza.Se adauga peste prima felie de paine 1 felie de sunca .


Gogosarul se curara de seminte ,se spala,apoi se lasa putin la scurs.


Mai adaugam deasupra cealalta felie de paine unsa cu branza .


Rulam 3 felii de sunca si adaugam in mijloc 3 batoane de cascaval .


Punem cateva fasii de gogosar peste sandwich, apoi rulourile de sunca deasupra .


Servim sandwich-ul impreuna cu maslinele umplute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu rulouri de sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

15.11.2013, 13:03

nadea68 1

15.11.2013, 18:41

merisor 1

15.11.2013, 22:53

Bune, bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita