Sandwich cu sunca de pui

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2012 | 1493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 100 g apa minerala
  • 400 g felii de sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu sunca de pui:

Cernem faina si o amestecam cu sare, zahar si drojdia. Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Daca mai este nevoie adaugam apa, trebuie sa iasa un aluat elastic si nelipicios. Acoperim si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul


Intindem coca intr-o foaie subtire si facem cercuri cu 1 pahar sau cana,


Feliile de sunca le taiem cercuri cu paharul care am facut cercurile la coca


Pe un cerc de coca adaugam o felie de sunca, peste alt cerc de coca, lipim marginile si crestam cu 1 cutit lasand in mijloc 1 cerc


Asezam in tava unsa si tapetata cu hartie de copt,le ungem cu oul batut si dam al cuptor pana se rumeneste frumos,


Le scoatem intr-un prosop curat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lilik 1

12.10.2012, 17:21

arata grozav de bine

adry88 1

12.10.2012, 19:47

multumesc

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:53

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata la cuptor