Sandwich de dovlecei la gratar

de simona72 in Sandvisuri, 7 Iun 2013 | 1958 vizualizari

 

Inspiratia acestui aperitiv a fost desigur preparatul pe care l-am mincat la Slanic si pe care la pregatit Radu Popovici. Este putin modificat preparatul, dar baza este cam aceeasi. Eu am avut rosii proaspete de gradina pe care imi parea rau sa nu le fofolsesc, iar brinza de capra nu am gasit si atunci am folosit mozarella...

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel marisor
  • 3 rosii
  • 200 gr mozzarella
  • 4-5 linguri sos pesto
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • salata de cimp
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich de dovlecei la gratar:

Dovlecelul il spalam, taiem capetele si-l taiem rondele de aproximativ 1 cm. Le dam cu sare si zeama de lamaie si le lasam la frigider 20 minute. Le scurgem de zeama lasata si le prajim intr-o tigaie grill unsa cu putin ulei de masline. Rosiile se taie in felii subtiri, la fel si mozzarella.


Asamblarea: 1 felie dovlecel la gratar, 1 felie de mozzarella, 1 felie rosie, putin sos pesto, 1 felie dovlecel, 1 felie rosie, putin sos pesto, iar deasupra un smoc de salata de cimp.


Dupa ce sunt gata toate, le stropim cu putin ulei de masline,sare si piper proaspat macinat.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

am servit cu feliute de brinza brie

2

sosul a fost cumparat, puteti sa folositi ce sos va place si sa-l faceti in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich de dovlecei la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 17:05

Fain!

simona72 1

07.06.2013, 17:23

Dya

Rocsi 1

07.06.2013, 21:03

Ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian