Sandwich etajat

de cocolina in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2012 | 2223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine pentru sandwich
  • sunca presata(parizel,salam)
  • 1 rosie,
  • branza topita(cascaval)
  • 1 ou
  • 1 castravete murat
  • salata verde
  • margarina
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich etajat:

Feliile de paine se ung pe amandoua parti cu putina margarina si se pun sa se prajeasca in sandwichera sau o tigaie. Dupa ce s-au prajit putin se pune felia pe o farfurie si se pune o felie de sunca presata, branza topita, salata verde, felii de rosii, castravete murat, putina sare. Acoperim cu alta felie de paine si continuam sa punem pe ea sunca, branza, salata, rosia, castravetele. Cand am ajuns la a treia felie punem un ocihi de ou, iar a patra felie se scobeste cu ajutorul unui pahar si pune felia peste ou.Prin gaura acestei felii lasam galbenusul sa se vada.


POFTA BUNA!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Foarte bun si usor de preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich etajat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

25.04.2012, 21:45

mmmm.ce bine arata

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:19

bun imi place

Bya Ralu 1

15.06.2012, 23:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Sandvişuri rulate