Sandwich etajat

de cocolina in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2012 | 2082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine pentru sandwich
  • sunca presata(parizel,salam)
  • 1 rosie,
  • branza topita(cascaval)
  • 1 ou
  • 1 castravete murat
  • salata verde
  • margarina
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich etajat:

Feliile de paine se ung pe amandoua parti cu putina margarina si se pun sa se prajeasca in sandwichera sau o tigaie. Dupa ce s-au prajit putin se pune felia pe o farfurie si se pune o felie de sunca presata, branza topita, salata verde, felii de rosii, castravete murat, putina sare. Acoperim cu alta felie de paine si continuam sa punem pe ea sunca, branza, salata, rosia, castravetele. Cand am ajuns la a treia felie punem un ocihi de ou, iar a patra felie se scobeste cu ajutorul unui pahar si pune felia peste ou.Prin gaura acestei felii lasam galbenusul sa se vada.


POFTA BUNA!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Foarte bun si usor de preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich etajat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

25.04.2012, 21:45

mmmm.ce bine arata

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:19

bun imi place

Bya Ralu 1

15.06.2012, 23:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu pui / sunca