Sandwich "Iepure"

de robert_badica in Sandvisuri, 2 Oct 2015 | 444 vizualizari

 

Delicios, de pus la pachet!
#pachetelulvesel

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 1 ardei rosu mic
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 felie cascaval cu sunca
  • un graunte de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich "Iepure":

Tai ardeiul cubulete mici, iar ceapa o tai rondele fine.Decupezi cu o forma iepurasul, din cascaval. In prajitorul de paine, asezi felia de paine, o prajesti pana ce se rumeneste bine ( treapta 4).


Ungi felia prajita, cu unt, pui ceapa tocata, si deasupra iepurasul, iar pe post de ochi asezi un cubulete de ardei.Presari langa iepuras si restul de cubulete,de ardei.

 

TIPS-URI

1

#pachetelulvesel

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich "Iepure"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

delia64 1

02.10.2015, 22:41

mihaelar63 1

03.10.2015, 01:21

Dragut iepurasul tau

Gherca Daniela 1

03.10.2015, 11:26

bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano