Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 4718 vizualizari

 

Cele mai frecvente gustari la noi sunt snitelele si sandwich-urile la aparat, asa ca m-am gandit sa fac o combinatie. Rezultatul nu a fost unul favorabil pentru mine deoarece a trebuit sa repet iar si iar pana am epuizat ingredientele din frigider :)
Nu voi trece o cantitate anume la ingrediente, dar voi explica la modul de preparare cat am folosit eu.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine toast cu secara
  • 8 felii cascaval afumat de la Delaco
  • 4 felii sunca presata
  • 3 bucati branza topita
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 2 linguri lapte
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele:

Am pornit prin a face cate un sandwich de fiecare, deci 4, sa vad daca le place.

Pe urma am mai facut un rand si inca unul si mai urma, dar nu mai aveam ingrediente.

Am feliat cascavalul, sunca presata mai subtire sa nu iasa sandwich-urile prea groase. Am pus doua felii de cascaval pentru ca acestea au fost mai mici decat cele de sunca presata. Feliile de sunca s-au incadrat perfect pe feliile de paine.

Am uns toate feliile din ingredientele folosite cu cate putina branza topita ca sa se lipeasca intre ele. Aranjarea a fost urmatoarea: paine, cascaval, sunca presata, cascaval, paine.

Restul de ingrediente: oua, mustar, lapte, sare, faina le-am amestecat si a rezultat compozitia de uns ca la snitele. Am uns foarte putin tigaia antiaderenta cu ulei, am pus-o la incins, am trecut sandwich-urile prin compozitia rezultata si le-am prajit pe ambele parti. Eu le-am mai taiat si in doua pentru a avea loc in tigaie.

Rezultatul: placut, mancat, repetat.

TIPS-URI

1

se poate folosi si pesmet pentru a deveni mai crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

dobrezaira 1

09.10.2012, 14:21

senzationala idee, bravo

mosuletulene 1

11.10.2012, 10:42

hmmmmm cam prea multe tentatii pe site-ul asta

CarmenBlue 1

19.10.2012, 11:47

ecelenta idee! Am prestat-o sambata trecuta si ai mei copii au fost extaziati! Multumim frumos!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi