Sangria

de divainbucatarie in Bauturi, 13 Ian 2011 | 4171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l vin rosu sec
  • 1 lingură de zahăr
  • sucul de la o portocala mare
  • 1 portocala mare, taiata felii
  • 2 mere curatate si taiate cuburi sau 2 piersici medii, decojite, fără sâmburi şi tăiate în bucăţi
  • 1 ceasca apa minerala sau sifon
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Combinam toate ingredientele, cu excepţia apei minerale, intr-un bol mare sau in vasul in care vom servi, amestecand bine. Bagam la frigider peste noapte.
Imediat inainte de servire, amestecam in bol apa minerala. Servim cu un polonic in pahare.

Noroc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

mirela0911 1

13.01.2011, 22:59

la cat mi-e de sete, as bea un pahar cat ai clipi noroc

divainbucatarie 1

14.01.2011, 08:24

Multumesc! noroc!

elena1988 1

11.02.2011, 17:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tinto de verano ( Vin rosu, de vara)