Sangria picanta cu vin rosu si busuioc

de Bucataras in Cocktail, 28 Iul 2016 | 1907 vizualizari

 

Sangria cu vin rosu si busuioc usor picanta, este ideala pentru o zi relaxanta in curte si nu numai

 

INGREDIENTE

  • o sticla de vin rosu
  • 200 ml cinzano
  • 200 ml suc proaspat de portocale
  • 100g de portocala cubulete
  • doua mere taiate cubulete
  • 50 ml suc lamaie
  • cateva frunze de busuioc
  • un ardei iute
  • gheata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria picanta cu vin rosu si busuioc:

Cu cateva ore inainte de preparare, pune in carafa fructele cubulete si ghimbirul, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la macerat in frigider pentru 2 - 3 ore.


Pune in carafa frunzele de busuioc, sucurile de fructe, vinul, adauga gheata si amesteca cu o lingurita. Paharele le decoram cu coaja de portocala si busuioc proaspat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria picanta cu vin rosu si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

28.07.2016, 17:15

Buuuuun!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:14

Panacris 1

29.07.2016, 18:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Sangria