Sangria

de Dya Daniela Andrei in Cocktail, 22 Feb 2011 | 6722 vizualizari

COMENTARII (16)

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 15:36

Eu sunt de parere cu tine...e mai buna fierbinte Dya..nu pune la suflet toate rautatile..nu merita..mie imi place mult asa..
mai ales ca la mine erau azi dimineata -11 grade .. As fi baut un paharel..

Dya Daniela Andrei 1

22.02.2011, 15:43

Ninsoarea de afara ma inspira te invit la un paharel, fierbinte!

Lau 1

22.02.2011, 16:36

de cand nu am mai baut am uitat si gustu,1 pahar si pentru mine

Dya Daniela Andrei 1

22.02.2011, 16:45

aziz 1

22.02.2011, 17:13

divainbucatarie 1

22.02.2011, 17:45

Rocsi 1

22.02.2011, 20:35

am auzit ca e bun

LUK 1

22.02.2011, 20:36

noroc si sanatate

Dya Daniela Andrei 1

22.02.2011, 22:58

Rocsi eu m-am indragostit de Sangria, asa fierbinte,,, eu o voi incerca si la vara, dar cu gheata

Dya Daniela Andrei 1

22.02.2011, 22:58

Noroc! Si va multumesc

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:02

Dya Daniela Andrei 1

24.02.2011, 22:33

Tcc 1

02.03.2011, 10:36

Seamana cu clasicul vin fiert de la noi ...nu prea aduce a sangrie...lipsesc multe ingrediente. Este o bautura care se serveste foarte rece si binenteles vara.Nu se fierbe...chestia asta cu fiertul cred ca merge la noi cand e frig,de asta am spus ca reteta ta seamana cu vinul fiert. Salutari !

Dya Daniela Andrei 1

10.03.2011, 14:28

Da , asa este. Dar cum eram nestiutoare,,, am incercat reteta asa cum era in revista! Apoi m-am documentat si eu si am vazut care este reteta originala,,, insa mie mi-a placut si asa, cel putin fierbinte in mijlocul gerului

adry88 1

18.05.2011, 21:19

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 09:16

Multumesc Eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sangria - reteta de baza