Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De mare succes!
Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de porumb (fiert sau de la conservă). Rulezi frumos lipia, similar cu modul în care faci sarmalele. Dacă doreşti, poţi să adaugi câteva frunze de pătrunjel.
Cost/porţie: 3,5 Lei
Timp de preparare: max. 5 minute + timpul de încălzire opţional
1
Dacă eşti vegetarian, în loc de carne poţi folosi telemea de oaie sau brânză feta tăiată cuburi. Şaorma o poţi încălzi rapid la microunde sau la cuptor.
2
este foarte practic să foloseşti în acest fel carnea rămasă de la grătarul din weekend?
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult