Saramura de crap

de Oana in Crap / Caras, 4 Iul 2009 | 16889 vizualizari

 

Mmm, asa cum o facea mama acasa, absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap maricel
  • 3 ardei grasi
  • 3 rosii
  • 2 cepe sau 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana usturoi sau 2 legaturi usturoi verde
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • 1 l supa de legume
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • otet dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

Pestele se spala si se condimenteaza dupa gust, apoi se frige pe gratar sau pe plita.


Ardeiul gras si rosiile se spala si se coc si ele alaturi de peste. Cand s-au copt se decojesc si se toaca cuburi mai mari. Ceapa se toaca solzisori sau rondele, daca este ceapa verde, la fel si usturoiul (sau se piseaza, dupa caz). Ardeiul iute se taie rondele fine.


Se amesteca intr-un bol mare rosiile, ardeiul copt, ceapa si usturoiul, ardeiul iute, impreuna cu supa fierbinte. Supa de legume se poate inlocui cu supa cu delikat, eu insa nu folosesc. Se adauga bucatile de peste, fara oase. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si otet. La final se pune verdeata tocata fin.



PS: Foto de la prietena mea, Mihaela :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

15.05.2010, 13:33

super trebuie sa fac si eu cu siguranta e grozav,super 5 furculite

Sylvia 1

15.05.2010, 14:46

Chiar e super reteta o si salvez

Oana 1

18.05.2010, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

ieri la 21:14

Turta dulce

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor