Saramura de crap

de Oana in Crap / Caras, 4 Iul 2009 | 16701 vizualizari

 

Mmm, asa cum o facea mama acasa, absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap maricel
  • 3 ardei grasi
  • 3 rosii
  • 2 cepe sau 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana usturoi sau 2 legaturi usturoi verde
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • 1 l supa de legume
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • otet dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

Pestele se spala si se condimenteaza dupa gust, apoi se frige pe gratar sau pe plita.


Ardeiul gras si rosiile se spala si se coc si ele alaturi de peste. Cand s-au copt se decojesc si se toaca cuburi mai mari. Ceapa se toaca solzisori sau rondele, daca este ceapa verde, la fel si usturoiul (sau se piseaza, dupa caz). Ardeiul iute se taie rondele fine.


Se amesteca intr-un bol mare rosiile, ardeiul copt, ceapa si usturoiul, ardeiul iute, impreuna cu supa fierbinte. Supa de legume se poate inlocui cu supa cu delikat, eu insa nu folosesc. Se adauga bucatile de peste, fara oase. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si otet. La final se pune verdeata tocata fin.



PS: Foto de la prietena mea, Mihaela :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

15.05.2010, 13:33

super trebuie sa fac si eu cu siguranta e grozav,super 5 furculite

Sylvia 1

15.05.2010, 14:46

Chiar e super reteta o si salvez

Oana 1

18.05.2010, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
crap la cuptor cu sos de rosii