Saramura de peste

de roxanamiti in Peste, 4 Dec 2010 | 6254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. de peste(2pesti)-crap(eu am pus dorada)
  • 1 ceapa
  • jumate de praz(partea verde)
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 6 pastai verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 ciuperci(champinion)
  • 300 g. bulion
  • 2 ardei iuti(sau mai multi daca va place foarte iute)
  • pantrujel
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 3 l. apa

     

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

se curata pestele, se fac filete, si filetele se taie in doua. se condimenteaza pestele( la preferinta fiecaruia) si se da la rece,


intr o oala se pune putin ulei,se taie ceapa marisoara si se pune la calit.adaugam pe rand prazul taiat in patru pe lung,morcovul taiat rondele, rosiile in patru, usturoiul,pastaile taiate in trei,ciupercile in doua, patrunjelul,ardeii iuti taiati in doua pe lung, sare si piper. prajim tot 5 minute si adaugam apoi 3 l.de apa. lasam la fiert 30 de minute,(se pot pune ce legume doriti pentru a da gust bun la supa)


ungem pestele pe amandoua parti cu ulei si le prajim, (pe amandoua parti sa prinda o culoare frumoasa:p)


strecuram supa, in zeama curata punem bulionul si dam un clocot apoi punem pestele, condimentam mai lasam sa dea un clocot si dam oala de pe foc. punem capacul si o lasam la "odihnit" 15 minute,


presaram cu patrunjel, (in farfurie)


pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

giuliana 1

06.12.2010, 08:01

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:40

pompierulpescar 1

26.08.2011, 17:48

Si iese un fel de ......plachie, nu saramura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Pastrav proaspat cu legume la cuptor