Saramura de peste

de roxanamiti in Peste, 4 Dec 2010 | 5013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. de peste(2pesti)-crap(eu am pus dorada)
  • 1 ceapa
  • jumate de praz(partea verde)
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 6 pastai verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 ciuperci(champinion)
  • 300 g. bulion
  • 2 ardei iuti(sau mai multi daca va place foarte iute)
  • pantrujel
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 3 l. apa

     

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

se curata pestele, se fac filete, si filetele se taie in doua. se condimenteaza pestele( la preferinta fiecaruia) si se da la rece,


intr o oala se pune putin ulei,se taie ceapa marisoara si se pune la calit.adaugam pe rand prazul taiat in patru pe lung,morcovul taiat rondele, rosiile in patru, usturoiul,pastaile taiate in trei,ciupercile in doua, patrunjelul,ardeii iuti taiati in doua pe lung, sare si piper. prajim tot 5 minute si adaugam apoi 3 l.de apa. lasam la fiert 30 de minute,(se pot pune ce legume doriti pentru a da gust bun la supa)


ungem pestele pe amandoua parti cu ulei si le prajim, (pe amandoua parti sa prinda o culoare frumoasa:p)


strecuram supa, in zeama curata punem bulionul si dam un clocot apoi punem pestele, condimentam mai lasam sa dea un clocot si dam oala de pe foc. punem capacul si o lasam la "odihnit" 15 minute,


presaram cu patrunjel, (in farfurie)


pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

giuliana 1

06.12.2010, 08:01

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:40

pompierulpescar 1

26.08.2011, 17:48

Si iese un fel de ......plachie, nu saramura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de crap oglindă (salontă)