Saramura de peste

de roxanamiti in Peste, 4 Dec 2010 | 7411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. de peste(2pesti)-crap(eu am pus dorada)
  • 1 ceapa
  • jumate de praz(partea verde)
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 6 pastai verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 ciuperci(champinion)
  • 300 g. bulion
  • 2 ardei iuti(sau mai multi daca va place foarte iute)
  • pantrujel
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 3 l. apa

     

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

se curata pestele,  se fac filete, si filetele se taie in doua. se condimenteaza pestele( la preferinta fiecaruia) si se da la rece,

intr o oala se pune putin ulei,se taie ceapa marisoara si se pune la calit.adaugam pe rand prazul taiat in patru pe lung,morcovul taiat rondele, rosiile in patru, usturoiul,pastaile taiate in trei,ciupercile in doua,  patrunjelul,ardeii iuti taiati in doua pe lung, sare si piper. prajim tot 5 minute si adaugam apoi 3 l.de apa. lasam la fiert 30 de minute,(se pot  pune ce legume doriti pentru a da gust bun la supa)

ungem pestele  pe amandoua parti cu ulei  si le prajim, (pe amandoua parti sa prinda o culoare frumoasa:p)

strecuram supa, in zeama curata punem bulionul si dam un clocot apoi punem pestele, condimentam mai lasam sa dea un clocot si dam oala de pe foc. punem capacul si o lasam la "odihnit" 15 minute,

presaram cu patrunjel, (in farfurie)

pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap proaspat cu mamaliga si mujdei