Saramura de peste la gratar

de violeta30 in Peste, 30 Ian 2019 | 861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pesti (crap, caras, platica, etc)
  • 3-4 ardei capia
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • sare
  • 1 ardei iute
  • 400 ml suc de rosii
  • 1 l apa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 capatana de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste la gratar:

Pestele curatat de intestine (nu se va curata si de solzi ca sa nu se prinda si sa ramana bucati de carne pe gratar) spalat si dat cu sare se pune pe gratarul incins si se frige pe ambele parti sau se poate despica pe burta si se va "cracana" intr-o singura bucata.


Legumele se pun si ele pe gratar (ardeiul capia, cel iute, rosiile si ceapa) si se coc bine.


Usturoiul se piseaza ca pentru mujdei.


Cand pestele e aproape gata, se pune apa la fiert intr-un vas pana clocoteste, dupa care se adauga sucul de rosii, mujdeiul si legumele fripte si tocate patratele, stingem focul si adaugam si patrunjelul.


Pestele fript se pune intr-o tava incapatoare si se pune peste el saramura pregatita mai sus.


Se lasa vreo 15-20 minute ca sa se combine gusturile.


Se serveste in vase adanci.


E o delicatesa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

31.01.2019, 17:20

Rocsi 1

31.01.2019, 19:58

Arata foarte bine si este grozava pentru cei carora le place pestele!

dantes 1

01.02.2019, 13:01

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pane