Saratele

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 4977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingurita fructoza
  • Sare
  • 1 ou
  • 10 linguri ulei
  • 130 gr unt (untura)
  • 120 gr iaurt
  • Pentru decor
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Chimen
  • Mac
  • Cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o gropita in care am pus drojdia maruntita, fructoza si 100 ml apa calduta. Am amestecat incet apa cu drojdia. Am lasat 15 minute la loc cald. Dupa 15 minute am adaugat restul ingredientelor si am framantat pana cand am obtinut o coca elastica. Am lasat coca aprox 20 de minute.

Am impartit coca in 4 sferturi si am intins din fiecare bucata cate un dreptunghi pe care l-am taiat fasiute. Am uns fiecare fasiuta cu ou batut cu lapte, iar deasupra am presarat chimen, mac sau cascaval ras. Am copt pana cand s-au rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

Sim0na 1

02.05.2012, 17:49

Fur si eu una!!

iry-gabriela 1

02.05.2012, 22:46

parca as vrea si eu

jolygina 1

02.05.2012, 23:45

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun copios