Frittata (omleta cu legume)

de luminitzaschiau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 2905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 6 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 ceapa
  • un ardei
  • 5 ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata (omleta cu legume):

Curatam cartofii, ii feliem si ii prajim in tigaie cu putin ulei. Tocam restul legumelor si le calim 3 min in tigaie. Batem ouale bine si le amestecam cu laptele si condimentam cu sare si piper. Peste legumele din tigaie adaugam feliile de cartofi asezate intr-un strat si turnam peste compozitia din oua si lapte si dam la cuptor intre 5 si 7 min.

TIPS-URI

1

Se poate pune orice fel de carne sau preparate din carne in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata (omleta cu legume)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini omlete cu dovlecei si rosii cherry, cu sos de patrunjel si marar