Frittata (omleta cu legume)

de luminitzaschiau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 3001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 6 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 ceapa
  • un ardei
  • 5 ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata (omleta cu legume):

Curatam cartofii, ii feliem si ii prajim in tigaie cu putin ulei. Tocam restul legumelor si le calim 3 min in tigaie. Batem ouale bine si le amestecam cu laptele si condimentam cu sare si piper. Peste legumele din tigaie adaugam feliile de cartofi asezate intr-un strat si turnam peste compozitia din oua si lapte si dam la cuptor intre 5 si 7 min.

TIPS-URI

1

Se poate pune orice fel de carne sau preparate din carne in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata (omleta cu legume)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omletă țărănească - Micul dejun perfect