Saratele

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 2704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingurita fructoza
  • Sare
  • 1 ou
  • 10 linguri ulei
  • 130 gr unt (untura)
  • 120 gr iaurt
  • Pentru decor
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Chimen
  • Mac
  • Cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o gropita in care am pus drojdia maruntita, fructoza si 100 ml apa calduta. Am amestecat incet apa cu drojdia. Am lasat 15 minute la loc cald. Dupa 15 minute am adaugat restul ingredientelor si am framantat pana cand am obtinut o coca elastica. Am lasat coca aprox 20 de minute.


Am impartit coca in 4 sferturi si am intins din fiecare bucata cate un dreptunghi pe care l-am taiat fasiute. Am uns fiecare fasiuta cu ou batut cu lapte, iar deasupra am presarat chimen, mac sau cascaval ras. Am copt pana cand s-au rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

02.05.2012, 17:49

Fur si eu una!!

iri_iri 1

02.05.2012, 22:46

parca as vrea si eu

jolygina 1

02.05.2012, 23:45

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu chimen