Budinca cu brocoli , telemea si kaizer

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2010 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .450 g brocoli
  • .150g telemea
  • .150 g kaizer
  • .unt cat o nuca
  • .2 oua
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu lapte
  • .o legatura marar
  • .o rosie
  • .cateva fire de ceapa verde
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu brocoli , telemea si kaizer:

Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.


Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa si un strat de kaizer taiat feliute.


Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale, se amesteca cu smantana, se adauga laptele si apoi mararul taiat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Acest amestec se toarna peste brocoli .Deasupra se pun cateva rondele de rosii si cateva fire de ceapa verde. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.


Se poate servi atat calda cat si rece .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu brocoli , telemea si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

11.06.2010, 14:40

Multumesc,Lia!..................

mihaelar63 1

12.06.2010, 07:24

daca mai este si eu doresc , marar mai rar

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 08:32

Mihaelar, am inteles...........fara marar...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv(2)