Saratele cu branza la aparatul de vaffe

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 28667 vizualizari

 

Saratelele sunt crocante si foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina
  • 150 ml ulei
  • 250 grame branza de vaca sarata
  • 2 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • chimen
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza la aparatul de vaffe:

Dizolvam drojdia in apa calduta, ouale le batem si le amestecam cu apa, adaugam si uleiul, razuim branza pe care o amestecam cu restul ingredientelor.

Cu tehnologia asta totul este mai sumplu. Am pus toate ingredientele in masina de paine, am adaugat si faina si masina a framantat perfect. Am format gogosele mici de coca.

Se ia cate o gogosica de coca si se pune in masina de vaffe incinsa la maxim.

Se preseaza cu capacul gogosica de coca.

Se deschide imediat capacul si se pune mac sau chimen. Eu am facut si cu mac si cu chimen. Apoi se inchide capacul si in cca 5 minute este gata 1 saratica.

Cand a devenit aurie este gata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza la aparatul de vaffe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

19.09.2010, 01:37

elena1988 1

04.03.2011, 09:40

cocolina 1

28.04.2012, 11:31

Aluatul nu trebuie lasat sa doapeasca putin daca are drojdie?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale din foietaj cu branza si chimen.