Saratele cu branza la aparatul de vaffe

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 17801 vizualizari

 

Saratelele sunt crocante si foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina
  • 150 ml ulei
  • 250 grame branza de vaca sarata
  • 2 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • chimen
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza la aparatul de vaffe:

Dizolvam drojdia in apa calduta, ouale le batem si le amestecam cu apa, adaugam si uleiul, razuim branza pe care o amestecam cu restul ingredientelor.


Cu tehnologia asta totul este mai sumplu. Am pus toate ingredientele in masina de paine, am adaugat si faina si masina a framantat perfect. Am format gogosele mici de coca.


Se ia cate o gogosica de coca si se pune in masina de vaffe incinsa la maxim.


Se preseaza cu capacul gogosica de coca.


Se deschide imediat capacul si se pune mac sau chimen. Eu am facut si cu mac si cu chimen. Apoi se inchide capacul si in cca 5 minute este gata 1 saratica.


Cand a devenit aurie este gata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza la aparatul de vaffe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

19.09.2010, 01:37

elena1988 1

04.03.2011, 09:40

cocolina 1

28.04.2012, 11:31

Aluatul nu trebuie lasat sa doapeasca putin daca are drojdie?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Saratele (facute la aparatul de waffe)