Saratele cu branza si chimen

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 7918 vizualizari

 

Mie una imi plac la nebunie saratetele. Cand eram mica, mergeam in vacante la bunica mea, la Tg Jiu, si intotdeauna ma intreba inainte sa vin, ce sa imi pregateasca bun...iar raspunsul meu era, invariabil "SARATELE" - what's not to like? Sunt crocante si delicioase si... sarate

 

INGREDIENTE

  • 500g faina,
  • un pachet de unt
  • 200g telemea,
  • 3 linguri de iaurt,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
  • sare,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si chimen:

Am amestecat toate ingredientele, pana am obtinut un aluat elastic, care s-a odihnit jumatate de ora la frigider.


Apoi, am intins o foaie de aluat, am taiat-o in fasiute de 1 cm, pe care le-am uns cu ou si le-am presarat cu chimen si am bagat saratelele la cuptor, la foc mediu, timp de 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LeBlogPiquant 1

16.11.2010, 15:12

Pai va servesc cu mare placere

mena29 1

16.11.2010, 15:23

si eu

Rocsi 1

16.11.2010, 19:06

ceva in genul asta fac si eu....sunt super delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv