Saratele cu branza si chimen

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 8780 vizualizari

 

Mie una imi plac la nebunie saratetele. Cand eram mica, mergeam in vacante la bunica mea, la Tg Jiu, si intotdeauna ma intreba inainte sa vin, ce sa imi pregateasca bun...iar raspunsul meu era, invariabil "SARATELE" - what's not to like? Sunt crocante si delicioase si... sarate

 

INGREDIENTE

  • 500g faina,
  • un pachet de unt
  • 200g telemea,
  • 3 linguri de iaurt,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
  • sare,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si chimen:

Am amestecat toate ingredientele, pana am obtinut un aluat elastic, care s-a odihnit jumatate de ora la frigider.


Apoi, am intins o foaie de aluat, am taiat-o in fasiute de 1 cm, pe care le-am uns cu ou si le-am presarat cu chimen si am bagat saratelele la cuptor, la foc mediu, timp de 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LeBlogPiquant 1

16.11.2010, 15:12

Pai va servesc cu mare placere

mena29 1

16.11.2010, 15:23

si eu

Rocsi 1

16.11.2010, 19:06

ceva in genul asta fac si eu....sunt super delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pateuri rapide cu branza feta