Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan

de Laly in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 3098 vizualizari

 

Pentru ca o zi intreaga am facut numai briose sarate,la cerere,va servesc cu o briosa buna,buna...

 

INGREDIENTE

  • 200 ml iaurt sau sana
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr cascaval taiat cubulete mici
  • 3 bucati carnati afumati
  • 1 cana si jumatate cu faina
  • un praf de sare
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan:

Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam  faina cu praful de copt.Amestecam cele doua compozitii si lasam sa se odihneasca circa 15 minute.Taiem carnatii pe jumatate,apoi in feliute subtiri.Punem jumatate din carnati in compozitia de faina si amestecam usor.Punem hartie speciala de briose in forme,sau daca nu avem ungem formele cu ulei,apoi punem circa 3/4 din aluat,deoarece vor mai creste la copt.Punem deasupra fiecarei briose cateva feliute de carnat si cateva cubulete de cascaval.Dam la copt la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-0
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-1
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-2
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-3
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-4
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-5
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-6
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-7
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan-8

COMENTARII (7)

JamilaCuisine

JamilaCuisine 1

11.02.2013, 13:31

YAM YAM.... superrr

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

11.02.2013, 19:21

una si la mine, te rooog

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 09:30

wow..ce deliciii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!