Saratele cu Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 2965 vizualizari

 

Reteta preluata de pe blogul Paulei, http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/07/saratele-picante-cu-branza.html. Multumesc, sunt foarte bune si picante!:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina
  • 200 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 100 g untura
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 lingurite oregano
  • 1/2 lingurita boia iute
  • Pentru uns:
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin Delaco:

Faina amestecata cu praful de copt o cernem intr-un vas.


Adaugam untura, crema de branza cu smantana, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, smantana, sarea si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.


Aluatului obtinut ii dam forma de bila, il invelim in folie transparenta si il dam la frigider pentru 1 ora.


Apoi il scoatem din frigider si il intindem pe masa infainata intr-o foaie de aproximativ 0,5 cm.


Oul in batem bine cu un praf de sare iar boiaua iute o amestecam cu oregano.


Decupam cu o forma de biscuiti, apoi ungem formele obtinute cu ou batut si presaram oregano amestecat cu boia iute.


Asezam stelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos pe talpa si deasupra.


Dupa ce s-au racit le punem in caserole.


Spor la rontait!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

02.09.2013, 12:17

Multumesc Lia!

babi5 1

04.09.2013, 08:58

babi5 1

17.12.2014, 19:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen