Saratele cu susan

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2014 | 4913 vizualizari

 

Rapid si bun...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 g parmezan
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan:

Aluatul foietaj il intindem pe masa de lucru.Presaram parmezan si susan.

Taiem fasii cam de 2 cm.Si fieare fasie o taiem dupa plac,mai  lunga sau mai scurta.Eu am facut sartele ca de 5 cm.

Luam o tava de cuptor,o acoperim cu hartie de copt si aseam saratelele.

Bagam tava la cuptor cam 15 minute,la 180° sau pana se rumenesc.

Sunt foarte bune de rontait :)

TIPS-URI

1

puteti folosi si seminte de mac

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu branza