Saratele cu telemea de vaca sarata

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2014 | 2916 vizualizari

 

Cred ca sunt cele mai bune saratele pe care le-am gustat vreodata! :)
Tot'odata sunt si foarte moi , pufoase , se topesc in gura! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr telemea de vaca sarata
  • 200 -250 gr faina alba
  • 200 gr unt'margarina
  • 2-3 linguri untura
  • 1 ou
  • apa calda
  • un cub drojdie
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea de vaca sarata:

Framantam un aluat din : Faina , branza sfarmata , untul topit , untura , drojdia pe care am dizolvat'o in apa calduta ; Aluatul trebuie sa fie unul moale dar nu lipicios .


Acoperim bolul cu aluat cu folie alimentara si dam la frigider 40-50 de minute.


Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata din aluat si intindem cu sucitorul , cu un cutit taiem fasii , punem in tava pe care am tapetat'o cu hartie de copt , ungem cu ou , presaram chimen si branza deasupra ;


Dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu .


Tot asa continuam si cu restul de aluat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea de vaca sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

tiby 1

30.04.2014, 09:24

tare bune !

Rocsi 1

30.04.2014, 10:33

Raluca57 1

22.10.2015, 23:14

Le-am făcut și sunt minunate!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza telemea si branza de burduf