Saratele cu telemea de vaca sarata

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2014 | 6750 vizualizari

 

Cred ca sunt cele mai bune saratele pe care le-am gustat vreodata! :)
Tot'odata sunt si foarte moi , pufoase , se topesc in gura! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr telemea de vaca sarata
  • 200 -250 gr faina alba
  • 200 gr unt'margarina
  • 2-3 linguri untura
  • 1 ou
  • apa calda
  • un cub drojdie
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea de vaca sarata:

Framantam un aluat din : Faina , branza sfarmata , untul topit , untura , drojdia pe care am dizolvat'o in apa calduta ; Aluatul trebuie sa fie unul moale dar nu lipicios .

Acoperim bolul cu aluat cu folie alimentara si dam la frigider 40-50 de minute.

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata din aluat si intindem cu sucitorul , cu un cutit taiem fasii , punem in tava pe care am tapetat'o cu hartie de copt , ungem cu ou , presaram chimen si branza deasupra ;

Dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu .

Tot asa continuam si cu restul de aluat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea de vaca sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

tiby 1

30.04.2014, 09:24

tare bune !

Rocsi 1

30.04.2014, 10:33

Raluca57 1

22.10.2015, 23:14

Le-am făcut și sunt minunate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin