Saratele cu telemea si seminte de chimen

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2012 | 4483 vizualizari

 

Bune de rontatit, oricand si fara E-uri ;)

 

INGREDIENTE

  • telemea de oaie 300 g,
  • margarina 500 g,
  • oua 1 bucata,
  • faina alba de grau 1000 g,
  • praf de copt 2 plicuri,
  • otet 1 lingura,
  • seminte de chimen dupa gust.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si seminte de chimen:

Telemeaua se rade pe razatoarea mare. Intre timp se topeste margarina la temperatura camerei, adaugandu-se la telemeaua rasa. Se amesteca energic, (eu am folosit mixer-ul), apoi se adauga oul batut, faina amestecata cu praful de copt, stins cu putin otet si semintele de chimen, dupa gustul fiecaruia. Se framanta pana se obtine un aluat omogen, un pic lipicios.


Se pune aparatul de waffe la incins, se ia cate o lingura din amestec, se pune in centrul formei, se apasa usor pana se intinde pe toata suprafata ( spre final o sa stiti exact cantitatea necesara ca sa iasa exact cat e forma :D ), se lasa la copt cca. 2 minute, pana se desprinde usor.


Se servesc calde sau reci dupa gust!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si seminte de chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

29.11.2012, 15:22

super buna

Sim0na 1

29.11.2012, 20:22

Foarte bune sunt!! Uitasem ca am un aparat d-asta

Panacris 1

29.11.2012, 20:45

Ei, Simo' spor la treaba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon