Saratele de casa rapide

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 9883 vizualizari

 

Sunt niste saratele care se fac foarte rapid, se pot face dupa gustul fiecaruia, daca aveti musafiri cu siguranta ii veti impresiona,eu le-am facut cu ce a mai ramas de la o placinta.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinta
  • 1 ou
  • 100 gr cascaval
  • pasta de masline negre sau verzi si sos pesto
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa rapide:

Fiind aluat cumparat si congelat il vom lasa sa se dezghete. Cind este gata pudram masa de lucru cu putina faina si il vom intinde putin cu sucitorul. Daca ne este prea greu sa lucram cu tot aluatul odata il vom taia in jumatate si il facem pe rind. Deci, dupa ce am intins aluatul il taiem fisii subtiri groase cit un deget,ungem o fisie de aluat cu sos pesto sau pasta de masline, punem deasupra o alta fisie, apasam usor , le mai putem intinde putin din mina daca este cazul si le sucim in spirala. Le punem in tava de copt in care am pus dinainte hirtie de copt. Cind le-am terminat le ungem cu ou batut si presaram deasupra putin cascaval ras. Sunt mult mai bune decat cele din comert si le puteti umple dupa preferinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:38

buneee

simona72 1

29.01.2013, 16:58

multumesc la toate pt urari!

Ina 1

21.02.2017, 20:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saleurile cu branza si chimen ale bunicii