Saratele de sarbatoare cu susan si mac

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2013 | 12720 vizualizari

 

Am ales sa fac de Craciun niste saratele speciale pentru a intra mai bine in atmosfera sarbatorilor. Reteta e cea mai usoara, doar ca formele saratelelor sunt cele care te incanta.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 1 kg (sunt 2 foi)
  • 1 ou
  • susan si mac pentru ornat
  • putina faina pentru formele de saratele
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatoare cu susan si mac:

Decongelam aluatul si il intindem. Nu se preseaza sub nicio forma, il lasam exact cum este in folie.

Cu ajutorul formelor date prin putina faina decupam saratelele. Le punem in tava in care am pus hartie de copt. Ungem saratelele cu oul batut si presaram susan sau mac, dupa dorinta.

Se introduce tava in cuptorul incins maxim 10 minute. Apoi facem alte saratele, pana terminam foile.

Se servesc reci. Impreuna cu o bere sunt delicioase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatoare cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen