Saratele Delaco

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 1647 vizualizari

 

delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 250gr. branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 500-600 gr faina neagra
  • 200 gr. fulgi de ovaz
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pachet de unt
  • 1 albus de ou
  • 1 iaurt mic (degresat)
  • sare dupa gust
  • seminte de in
  • sare grunjoasa
  • 1 galbenus de ou pentru uns saratelele
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Delaco:

Amestecam drojdia cu 1 lingurita de zahar si putina sare sa se fluidizeze.


Cernem faina intr-un castron. Formam o groapa la mijloc, turnam drojdia, adaugam untul (la temperatura camerei), iaurtul, branza Delaco, albusul de ou si incorporam mai intai fulgii de ovaz. Adaugam faina, obtinem un aluat destul de elastic pe care-l intindem pe masa de lucru si taiem saratelele cu pintenul.


Le asezam in tava,pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou (pe care l-am dizolvat in prealabil cu 2 linguri de apa), presaram seminte de in si sare grunjoasa si le dam la copt, la temperatura ridicata pana se rumenesc.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.10.2013, 11:19

Mmmm ce mult imi plac

mamaieelena 1

03.10.2013, 10:06

delicioase

Raluca57 1

20.01.2014, 15:09

Foarte bune! Mai altfel! am facut si saleuri si cateva placintele cu telemea amestecata cu praz calit. O nebunie!!! Raluca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval