Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Saratele pentru sarbatori ! :)
Eu le-am facut cu untura. Am cumparat osanza pe care am topit-o in ceaun .Am taiat-o cubulete si am adaugat peste ea o ceasca de apa.La foc mic ...Am obtinut o untura alba ca zapada. Buna de intins pe paine . :)
Mod de preparare :
Folosim toate ingredientele reci. Am amestecat toate ingredientele si am framantat un aluat moale. Daca mai este nevoie mai adaugam faina in timp ce intindem o foaie groasa de 1 cm . Decupam forme diferite sau le taiem betisoare. Ungem cu ou si presaram mac,susan ,boia... Dam saratelele la cuptor incins pentru 10-15 minute. Le scoatem cat sunt inca galbui,ele se vor usca afara.
Sunt foarte fragede si gustoase.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult