Saratele patratele cu bacon si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 6336 vizualizari

 

Le-am facut pentru picnicul bucatarasilor si le-am facut patrate pentru transport usor.
Am facut doua feluri, foarte bune si apreciate au fost!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g bacon feliat
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • boia de ardei
  • seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele patratele cu bacon si branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Oul se separa si galbenusul se amesteca bine cu o lingurita de lapte.


Se desface foaia direct pe fartia de copt si se netezeste putin cu sucitorul.


Se unge cu galbenusul de ou.


Se taie patratele de 3-4 cm.


Se pune in tava in care le vom coace si se despart patratelele unele de altele.


Se presara sare grunjoasa si boia de ardei pe toate patratelele.


Pe fiecare patratel se pune cate o fasie mica de bacon.


Se presara branza de burduf pe toata suprafata.


Se presara chimen.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se scot din tava si se lasa la racit.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

28.04.2015, 20:02

Suna bine

Adi 1

28.04.2015, 20:59

Daca sunt cele de sambata de la intalnire, sunt foarte bune!

MotanLaOale 1

28.04.2015, 21:40

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata cu branza sarata si marar