Spanac cu ochiuri si cartofi

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2011 | 2047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 300 g carofi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 oua
  • Sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri si cartofi:

Intr-o cratita pune apa cu sare,cand da in clocot adaugam spanacul spala foarte bine si il inabusim aprox 5 minute,apoi il punem intr-o strecuratoare.


Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin uleiu,se adauga ciupercile curatate,stropite cu zeama de lamaie si tocate; se calesc impreuna 5 minute si se adauga spanacul scurs si tocat. Amestecul se tine 10 minute pe foc amestecan incontinuu.


Intr-o craticioara se aseaza ½ din compozitia de spanac,1 rand de felii subtiri de cartofi si spanac. Se acopera totul cu apa si se fierbe la foc mic 25-30 minute,adaugand apa calda din cand in cand. In ultimele 5 minut se pun ouale(in spanac se fac 3-4 adancituri si se sparg ouale),se acopera cu un capac si se tine pe foc pana sunt gata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kukibella 1

12.04.2011, 10:53

merita ıncercat

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:43

horia 1

12.04.2011, 21:09

o mancare care-mi place foarte mult.prezentare,ingrediente si elaborare de nota zece.multumim!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza