Aperitiv din carne tocata

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 6469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata porc-vita
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei gras
  • 2 ardei nu foarte iuti
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 3 oua
  • sare, piper, boia dulce si iute, piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din carne tocata:

Tocam ardeii, verdeata, ceapa si usturoiul marunt. Amestecam cu carnea, adaugam ouale batute si asezonam cu condimente.

Compozitia o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Lasam la cuptor aprox 2 ore la foc mediu spre mic.

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:31

Ce bun este!

Merisor 1

09.09.2014, 07:31

iry-gabriela 1

07.04.2015, 01:09

Am sa incerc sa fac si eu dar cred ca am sa inlocuiesc porc-vita cu cea de pasare.....arată super al tău

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sepia a la plancha