Sarlota cu caise

de ianculubita in Dulciuri, 1 Iul 2013 | 1798 vizualizari

 

Acesta e cel mai simplu desert, delicios, racoritor in zilele toride si bun chiar si pentru diabetici pentru ca nu contine zahar sau cel putin eu nu pun.
Sa va spun si ceva de forme: este un set compus din forma mare de sarlota si alte forme asemanatoare dar mici. Acelea mici sunt pentru crema care ramane pentru ca intotdeauna ramane crema, dar eu le folosesc tot ca sarlota, adica mini sarlote, veti vedea.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete piscoturi de sampanie
  • 2 pahare mici cu iaurt de caise
  • 5 caise
  • 1 cana cu zeama de compot sau suc de alte fructe
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota cu caise:

Intr-un castron rasturnam iaurtul si-l amestecam cu caise taiate marunt, oparite. In forma de sarlota punem piscoturi inmuiate in compot si pe fundul formei la fel, pe mijloc punem 2-3 linguri de iaurt, acoperim cu piscoturi, iar iaurt, ultimul strat fiind de piscoturi. Acoperim forma cu capacul din dotare si lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem capacul, punem o farfurie deasupra, rasturnam, scoatem forma, ornam deasupra cu jumatati de caise oparile si turnam un topping de ciocolata


Cu formele mici am procedat la fel, doar ca piscoturile le-am taiat in jumatati pe lung, am ornat cu zmeura, fiind fructe mai mici si am pus un topping de fructe de padure.


Va spun ca a fost un viscol mare in bucatarie la mine si nu a mai ramas nimic!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste sa incerce reteta si nu are forma,se poate folosi si forma mica de tort sau forma mare de savarina iar deasupra puneti o farfurie cat sa intre in forma

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ianculubita 1

02.07.2013, 08:35

Incercati fetelor,nu veti regreta si puteti pune orice fruct doriti

Mirela Suba 1

02.07.2013, 12:24

Sim0na 1

02.07.2013, 12:46

bun desertul!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort-sarlota de iaurt cu caise