Sarmale

de stratulatgeorgiana in Porc, 28 Mar 2013 | 1256 vizualizari

 

mancare delicioasa si apetisanta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec vita si porc
  • 2 oua
  • 200 gr orez
  • verdeturi
  • 2cepe mici
  • 2 lg bulion
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Intr-un bol se pune carnea,ceapa tocata marunt,ouale,orezul dupa ce a fost spalat,verdeturile tocate marunt si bulionul...se amesteca bine toate pana se omogenizeaza si apoi se infasoara in foi de vita.....


Se pun sarmalele intr-o cratita de aluminiu se acopera cu apa si se pun foile de dafin....


Se fierb la foc mic si se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ianculubita 1

28.03.2013, 14:24

merisor 1

28.03.2013, 14:45

Da, super!

gaby_gabytza 1

28.03.2013, 14:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru