Sarmale cu chisca

de amalia01 in Porc, 27 Dec 2014 | 1079 vizualizari

 

Se poate Craciun fara sarmale? Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 kg carne de porc , cu putina grasime
  • 2 cepe albe
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de boia
  • 1 cana de orez
  • 1 lingura cimbru uscat macinat
  • 2 linguri de Maggi Secretul Gustului Intensavor de Legume
  • ciolan afumat
  • chisca facuta in casa
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu chisca:

- Carnea se da prin masina de tocat.


- Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri ulei si 2 linguri apa, iar dupa ce s-a inmuiat bine ceapa se adauga orezul spalat in mai multe ape si bulionul.


- Se amesteca bine ingredientele, se pun peste carne, se adauga sare si piper dupa gust,cimbru , Maggi si boiaua. Amestecam bine compozitia de carne pentru sarmale.


-Alegem foile de varza murata si taiem capetle frunzelor de cotoarele groase.


- Pe fundul unei oale punem 2 maini de varza murata taiata fideluta. Peste punem sarmalele rulate, lasand loc pentru ciolan si chisca.


- La final mai punem un strat de varza murata pe deasupra si putin cimbru .


- Punem apa fierbinte peste sarmale, atat cat sa le acopere bine.


- Acoperim oala si lasam sarmalele sa fiarba la foc mic 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu chisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

mirela0911 1

27.12.2014, 17:50

MotanLaOale 1

27.12.2014, 18:38

Panacris 1

28.12.2014, 12:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varză dulce