Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Din curiozitate am incercat sa fac sarmale cu ingrediente diferite -cu piept de pui, bacon ,ciuperci si carnati-au iesit minunate.Le-am fiert in vasul de lut minune -tajine. Au iesit perfecte.
Alegeti varza murata cu frunze subtiri; desfaceti si spalati din 2 ape sa nu fie prea sarata.
Pregatim umplutura: Tocam carnea impreuna cu baconul, carnatul, ciupercile si usturoiul.
Intr-o cratita calim ceapa cu uleiul de masline si foaia de dafin-adaugam boiaua, pasta de rosii si carnea-amestecam, adaugam sos picant, orezul si stingem aragazul. Punem marar verde si cimbru verde.
Umplem sarmalele-si le asezam in vasul in care vor fierbe. Se pune putina varza tocata marunt pe fund si crengute de cimbru, marar si dafin-zdrobim 1-2 rosii din conserva si stropim cu putina pasta de rosii. Aranjam sarmalele in oala-eu am fiert in vas de lut tajine. Putem pune slanina si carnati afumat intre sarmale-stropim cu pasta de rosii si ulei apoi punem apa calduta, sa acopere sarmalele.
Punem la fiertla foc domol pana se fierbe orezul-stingem si lasam acoperite sa se inmoaie in oala.
Servim cu smantana.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult