Sarmale cu spanac (de post)

de cec in Mancaruri de post, 10 Dec 2010 | 9898 vizualizari

 

nu stiu daca ati auzit de ele, ca eu pe unde am pomenit de asa ceva nu se auzise.
Eu cand le fac le fac fara cantitati anume asa ca va postez cum le-am facut si vedeti pe parcurs ce si cum

Sunt fff bune si mie imi plac mult atat calde cat si reci, as putea spune ca le prefer inaintea celor din carne

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 300-350 g orez
  • 2 linguri bulion
  • o mana faina
  • sare
  • piper
  • frunze de vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu spanac (de post):

am oparit spanacul si apoi m-am apucat de treaba   

si am pus frunzele de vita la desarat

am tocat cepele din care jumatate am pus la calit cu morcovii dati pe razatoare

am tocat spanacul

am pus orezul peste ceapa si morcov

apoi spanacul

bulionul (2 linguri sau dupa preferinta)si condimente, sare, piper

dupa ce am luat de pe foc am pus cealalta jumatate de ceapa tocata si o mana de faina

le-am impachetat si mi-au iesit 52 de sarmalute pe care le-am pus la fiert

pofta buna celor care vor incerca reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu spanac (de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe scazuta la tigaie