Sarmale de post, cu ierburi aromate

de abetina in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 2823 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 2 kg ceapa
  • 300 gr granule de soia
  • 1 kg ciuperci de padure, hulughite, gata fierte de la congelator din vara
  • 500 gr ardei capia, copti si curatati, de la congelator
  • 500 gr. gogosari, copti, de la congelator
  • 500 gr pasta de tomate
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita salvie
  • 300 ml ulei
  • varza murata si dezacrita
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post, cu ierburi aromate:

Se pune intr-un vas, orezul, ceapa tocata la robot, gogosari, ardei capia, ciupercile date tot prin robot. Se adauga pasta de tomate, soia, sare, ierburi aromate, ulei, se omogenizeaza si se fac sarmale potrivit de mari care se fierb intr-o oala cu capac si apa cat cuprinde, la foc potrivit, pentru circa cateva ore.

Sa aveti pofta dragilor!

TIPS-URI

1

Nota: de aceasta data nu am prajit ceapa, nu am prefiert orezul si nu am umezit granulele de soia si sarmalele au iesit foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post, cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)