Sarmale de pui in frunze de vita de vie

de marcela1979 in Pui, 3 Mai 2016 | 3585 vizualizari

 

Foarte bune! Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe rosii
  • 50 gr orez
  • 1 lg pasta de rosii
  • 1/2 telina fiarta
  • 1 morcov fiert
  • condiment pentru carne tocata
  • frunze de vita de vie
  • 2- 3 lg de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de pui in frunze de vita de vie:

Pieptul de pui se toaca si se pune intr-un castron. Ceapa se curata si se spala, apoi se toaca marunt si se caleste in 2 lg de ulei. Cand este calita se pune peste ceapa pasta de rosii si condimentul pentru carne tocata, apoi se amesteca bine. Peste carnea tocata se adauga ceapa prajita cu bulion, orezul spalat in 2-3 ape si morcovul si telina tocate marunt, se amesteca bine .

Frunzele de vita de vie, ale mele au fost din congelator, se dezgheata si se umplu cu carnea pregatita. Se formeaza sarmalele. Se pun la foc intr-o cratita .Eu le -am pus alaturi de cele cu varza si am turnat apa cu pasta de rosii peste ele si le-am lasat sa fiarba la foc mic circa 4 ore.

Cand sunt fierte se servesc alaturi de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de pui in frunze de vita de vie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui cu leurda