Sarmale de pui in frunze de vita de vie

de marcela1979 in Pui, 3 Mai 2016 | 602 vizualizari

 

Foarte bune! Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe rosii
  • 50 gr orez
  • 1 lg pasta de rosii
  • 1/2 telina fiarta
  • 1 morcov fiert
  • condiment pentru carne tocata
  • frunze de vita de vie
  • 2- 3 lg de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de pui in frunze de vita de vie:

Pieptul de pui se toaca si se pune intr-un castron. Ceapa se curata si se spala, apoi se toaca marunt si se caleste in 2 lg de ulei. Cand este calita se pune peste ceapa pasta de rosii si condimentul pentru carne tocata, apoi se amesteca bine. Peste carnea tocata se adauga ceapa prajita cu bulion, orezul spalat in 2-3 ape si morcovul si telina tocate marunt, se amesteca bine .


Frunzele de vita de vie, ale mele au fost din congelator, se dezgheata si se umplu cu carnea pregatita. Se formeaza sarmalele. Se pun la foc intr-o cratita .Eu le -am pus alaturi de cele cu varza si am turnat apa cu pasta de rosii peste ele si le-am lasat sa fiarba la foc mic circa 4 ore.


Cand sunt fierte se servesc alaturi de iaurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de pui in frunze de vita de vie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

03.05.2016, 17:06

Bune!

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 18:09

mirela0911 1

03.05.2016, 19:40

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in foietaj