Sarmale in dovleac

de ralu_ca in Porc, 25 Dec 2013 | 1888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc mari varza acra
  • 3 linguri cimbru
  • 3-4 cepe
  • piper
  • putina sare
  • bulion ( 1 l )
  • carne tocata porc 1,5 kg
  • 2 pahare orez
  • 1 lingura untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in dovleac:

Intr-un vas se amesteca carnea cu orezul spalat, ceapa tocata fin, piper, 1 pahar bulion, putin cimbru si sare. Varza am facut-o foi si am si tocat. Intr-o oala am pus putina untura si primul strat de varza tocata, putin cimbru, apoi am asezat sarmalele infasurate, lasand loc in mijloc, iar varza tocata, am presarat cimbru si bulion si tot asa pana se termina carnea, iar la final sa ie varza tocata, cimbru, bulion si 2-3 pahare apa. Se pun la fiert.


Intre timp am pregatit un dovleac, taiat cam pe jumatate si l-am introdus pentru 20 minute la cuptor la foc moderat. Cand sarmalele sunt aproape fierte, am inceput sa le asez in dovleac ( dupa ce l-am scos de la cuptor ) varza tocata, sarmale si varza tocata. Am asezat dovleacul intr-o tava si l-am reintrodus la cuptor. L-am mai lasat aproximativ 1 ora sa fiarba in dovleac ( la inceput cam 15 minute i-am pus si capacul de la dovleac ) apoi le-am lasat sa se rumeneasca.


Au iesit un deliciu de sarmale.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Micutza Luana 1

26.12.2013, 12:17

f interesant

MIUTA 1

26.12.2013, 16:22

diaconta 1

26.12.2013, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci