Sarmale ın foi de vita

de kukibella in Mancaruri de post, 31 Ian 2012 | 7793 vizualizari

 

este o reteta turceasca originara din zona marii Egee,zona unde locuiesc.

 

INGREDIENTE

  • foi de vita de vie
  • 2 pahare orez
  • 2 cepe mijlocii
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar coacaze uscate
  • 1 lingurita menta uscata,boia dulce de ardei,piper negru,sare
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 1 lamaie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale ın foi de vita:

Se caleşte ceapa taiata marunt ın jumatate din cantitatea de ulei.

Se adauga treptat condimentele,orezul,coacazele şi patrunjelul taiat marunt.

Se fac sarmalele cat mai mici şi mai subtiri,se aseaza ıntr-o oala,adaugand restul de ulei,lamaia taiata felii şi apa cat sa le cuprinda.

Dupa ce au dat ın clocot se mai fierb aproximativ 45-50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale ın foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kukibella 1

31.01.2012, 22:09

cu cea mai mare placere Elena

MotanLaOale 1

01.02.2012, 09:11

bune bune

DIANA B 1

01.02.2012, 10:06

Daca ti le vede sotul meu , ramai fara ele ... inghite cel putin 10 la o masa ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu cus-cus