Sarmale raw

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 26 Ian 2012 | 10233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varză murată
  • 125 gr germeni de hrişcă
  • 75 gr morcovi
  • 40 gr ţelină
  • 20 gr praz
  • câteva fire de pătrunjel
  • 1 roşie
  • 2 bucăţi roşii în ulei
  • sare
  • piper măcinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale raw:

Am mărunţit mai întâi în robot ţelina, morcovii, prazul şi pătrunjelul. Am adăugat apoi roşiile, hrişca, sarea şi piperul, am mixat câteva secunde. Apoi am luat câte o foaie de varză, fără nervurile grose, am pus din compoziţie, am rulat cu grija şi am format sărmaluţele. Frunzele de varză mai mici şi cele cu nervuri, le-am tocat mărunt şi le-am amestecat cu roşii mixate în blender. Am servit această tocătură lânga sarmale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale raw" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

deyutzky 1

27.01.2012, 11:52

am venit si eu la o sarmaluta

Ramonica 1

27.01.2012, 12:56

Gustul e mult mai intens ca la cele fierte,fiind crude toate ingredientele isi pastreaza nutrientii intacti.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:34

arata excelent sarmalutele,eu vin cu smantana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

RETETA RECOMANDATA
Crutoane cu usturoi negru