Sarmalute a la Dana

de danielaR in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2014 | 607 vizualizari

 

totdeauna cand fac o mancare imi place sa o schimb,sa o personalizez..deci am facut sarmalute cu ce mi-a venit prin cap.incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 piept de pui
  • o conserva de ciuperci
  • 1 praz mai mic
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • frunze de varza si hrean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute a la Dana:

Pieptul de pui il dam la robot apoi pe rand legumele.ceapa,prazul,ciupercile,morcovul.


Adaugam bulionul,sare,piper si ulei


Amestecam ingredientele si incepem sa rulam sarmalutele


Eu am avut foile de varza si hrean gata pregatite si a fost usor..


Am pus in oala.Am pus apa cat sa acopere sarmalele,am dat folie de aluminiu si am pus la fiert in cuptor


Am fiert cam 120 minute la cuptor


Mi-au iesit atat de bune......le-am servit cu piftelute


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute a la Dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

alilianaa 1

30.07.2014, 16:08

tare bune..

Constelatialeu 1

30.07.2014, 16:41

Rocsi 1

30.07.2014, 21:24

Bune.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman