Sarmalute a la Dana

de danielaR in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2014 | 2865 vizualizari

 

totdeauna cand fac o mancare imi place sa o schimb,sa o personalizez..deci am facut sarmalute cu ce mi-a venit prin cap.incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 piept de pui
  • o conserva de ciuperci
  • 1 praz mai mic
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • frunze de varza si hrean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute a la Dana:

Pieptul de pui il dam la robot apoi pe rand legumele.ceapa,prazul,ciupercile,morcovul.

Adaugam bulionul,sare,piper si ulei

Amestecam ingredientele si incepem sa rulam sarmalutele

Eu am avut foile de varza si hrean gata pregatite si a fost usor..

Am pus in oala.Am pus apa cat sa acopere sarmalele,am dat folie de aluminiu si am pus la fiert in cuptor

Am fiert cam 120 minute la cuptor

Mi-au iesit atat de bune......le-am servit cu piftelute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute a la Dana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu jumări