Frigarui de pui marinate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 17 Iun 2012 | 2829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri cu mustar
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita rasa piper macinat
  • un pahar vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui marinate:

Carnea se spala,se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant si se taie cubulete.Usturoiul se taie fin.Facem o marinata din miere,mustar,sos de soia ,ulei de masline,usturoi,sare,piper si vin.Amestecam bine dupa care turnam acest amestec peste cuburile de carne.Acoperim vasul si-l dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi cuburile din marinata,le tamponam cu un prosop absorbant pentru a indeparta excesul de marinata si trecem la montarea frigaruilor..Am asezat frigaruile astfel pregatite pe gratarul unei tavi in care am turnat o cana cu apa si am dat la cuptor.Se pot frige si pe gratar.Intoarcem din cand in cand frigaruile de pe o parte pe alta pana cand sunt bine facute.

Servim frigaruile calde alaturi de o garnitura..........eu am ales de data aceasta sa folosesc piure de cartofi.

Foarte bune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bucataras Medi 1

18.06.2012, 20:54

Pup,Sufletista!

Bucataras Medi 1

18.06.2012, 20:55

mai Miti cu pantofii aia eu te confund cu Dia.......uffffffffffff

mena29 1

23.06.2012, 00:29

Nu pot sa cred ca le-am ratat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui (sau de porc)