Sarmalute combinate

de alilianaa in Porc, 7 Mar 2013 | 1849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g porc
  • un piept de gasca
  • o ceasca orez
  • 4 cepe
  • 500 g suc de rosii
  • piper,sare ,cimbru, boia de ardei dulce-dupa gust
  • foi de la o varza
  • 10 foi de vita de vie
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute combinate:

Compozitia a fost pentru 32 de sarmale.


Varza am curat-o de foi, le-am spalat, le-am pus intr-o strecuratoare. Restul de varza am tocat-o pentru umplutura. Foile de vita le-am pus la decongelat.


Carnea: taiata, spalata, am trecut-o prin blender. Am tocat ceapa marunt. Am facut o compozitie din carne, ceapa, orez, condimente, marar verde.


Cu aceasta am impaturit sarmale potrivite.


Pe fundul cratitei am asezat varza tocata (sa evitam lipirea de fundul acesteia al preparatului) si am asezat in straturi sarmalutele. Am pus peste ele suc de rosii si marar verde tocat.


Le-am acoperit cu un alt strat de varza murata tocata.


Le-am pus la fiert intr-o compozitie formata din o parte vin alb si trei parti apa.


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute combinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 21:05

ce bunatati !

alilianaa 1

18.12.2013, 12:34

babi5 1

26.11.2014, 15:20

FSuper bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in vas roman