Sarmalute cu afumatura

de madab in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2015 | 1086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne tocata porc si vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • orez
  • sare
  • piper
  • Bulion
  • afumatura
  • varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu afumatura:

Varza se pune in apa fierbinte cu o seara inainte de a face sarmalutele si se schimba de cateva ori. Se taie fiecare funza bucati mai mici pentru invartit sarmalele.


Spalam , curatam si tocam legumele.Se calesc putin impreuna cu bulionul.


Intr-un bol se pune carnea , oul ,faina , orezul , sarea ,piperul si legumele calite. Se amesteca bine .


Aluatul obtinut se pune pe frunzele de varza si se intinvarte.


Intr-o oala se pun cateva frunze de varza ca sa nu se prinda de oala sarmalele , apoi sarmalutele si afumatura (amestecate).


Se pune apa peste sarmalute si se dau la foc mic pe aragaz.


Cu 20 minute inainte de a le pune pe masa , se pun la cuptor.


Pofta buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madab 1

08.02.2015, 18:22

Multumesc mult .sunt foarte bune sincera sa fiu

Rocsi 1

08.02.2015, 21:37

Foarte bune si gustoase!

dantes 1

09.02.2015, 13:11

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Sarmale moldovenesti