Sarmalute cu carne de pui

de Alexandra Burz in Pui, 1 Mar 2014 | 3360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 200 gr orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • 2 capatani varza murata
  • 1 bucata carnat afumat picant
  • untura de porc
  • 200 ml bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu carne de pui:

Curatam si spalam bine frunzele de varza.

In robot punem carnea, ceapa, orezul, sare si piper.

Mixam pana la omogenizare.

Umplem foile de varza formand sarmalute.

Le asezam intr-o cratita unsa cu untura de porc, presarand intre straturi cimbru si marar.

Adaugam apa cat sa le acopere.

Punem bulionul si lasam sa fiarba la foc mic miscand deseori de oala circular.

TIPS-URI

1

serviti-le cu smantana sau iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute deosebite