Sarmalute cu ciuperci si orez

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2015 | 1483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza acra
  • 500 g ciuperci
  • ½ cana orez
  • 2 cepe mici
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu ciuperci si orez:

Ciupercile curatat, spalat si tocat marunt. La fel si ceapa, pe care am am calit-o in putin ulei. Peste ceapa am adaugat ciupercile tocate si le-am lasat pe foc cca 15 minute, apoi am adaugat si orezul, care a absorbit restul de zeama ramasa de la ciuperci, deci sa mai fi stat vre-o 10 minute pe foc.


Spre final am condimentat cu sare, cimbru si fulgi de ardei iute, am oprit focul si am lasat sa se raceasca. Am format sarmalutele, pe care le-am pus intr-un vas de lut impreuna cu varza tocata si suc de rosii. Am dat la cuptor pentru cca 1 ora jumatate, sau pana sarmalutele au fost gata. Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laura_n 1

13.05.2015, 15:27

cele mai bune! muaaah!

Ksenya 1

26.09.2017, 09:37

bune rau!

kytz 1

26.09.2017, 10:32

Bune, bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in dovleac