Sarmalute cu seminte de floarea soarelui

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 100 gr soia granule
  • 200 gr orez
  • 100 gr seminte floarea soarelui
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 100 ml ulei
  • ulei , sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu seminte de floarea soarelui:

- inmoi soia 30 min. in apa fierbinte cu sare


- calesti ceapa in ulei si putina apa, adaugi orezul, semintele, soia scursa de apa, sare si piper dupa gust si verdeata tocata


- se mai lasa putin pe foc amestecandu-se bine


- infasuram sarmalele in frunzele de varza


- asezam sarmalele in oala pe un strat de frunze de varza tocate presarat cu putin cimbru si peste sarmale punem pasta de rosii dizolvata in putina apa


- umplem oala cu apa fiarta cat sa acopere sarmalele


- le fierbem la foc mic 1 ora apoi le dam 10-15 min la cuptor la foc mai tare sa se rumeneasca frumos pe deasupra


Se servesc cu mamaliguta sau paine si un ardei iute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Georgiana78 1

16.03.2012, 17:35

Diana

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 21:35

foarte interesanta reteta

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:29

Ma bucur ca iti place, Oana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post