Sarmalute de Paste

de mihaelaM in Oaie, 25 Apr 2014 | 788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de miel
  • 2 verze acre
  • orez
  • ceapa
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • bulion
  • patrunjel verde
  • seminte de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de Paste:

....incepem sa pregatim sarmalutele:

Avem 1kg de carne de miel (pulpa),o tocam daca nu este tocata dupa care punem intr-un lighenas unde adaugam toate condimentele  mai sus mentionate.

Curatam ceapa si o tocam marunt,spalam orezul dupa care il adaugam si amestecam bine.

Pregatim foile de varza si incepem sa infasuram carnea in foaia de varza.

Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a fi apa fierbinte pt sarmalutele gata infasurate.

Dupa ce am terminat de infasurat sarmalutele,taiem fasii de varza si le punem in fundul oalei dupa care asezam sarmalutele ,eu am mai pus printre ele si fasii de sunculita proaspata de purcel.

Dupa ce am terminat de asezat sarmalele punem o lingura ,doua de bulion  dupa care acoperim cu varza tocata marunt.

Punem apa fierbinte pe dupa care le punem la foc mic timp de 2ore.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

25.04.2014, 17:23

Imi place carnea de miel, sarmalute nu am mancat, dar cred ca sunt tare bune!

laura_n 1

25.04.2014, 17:37

nici eu nu am mancat sarmalute, cred ca ies gustoase!

Rocsi 1

25.04.2014, 19:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L